Tijdens de Week van het Leven werken verschillende organisaties samen rond maar één doel: brede bewustwording creëren in Nederland rondom het ongeboren leven en de achterliggende nood van vrouwen. De Week wordt afgesloten met de Mars voor het Leven op 16 november.

De Week van het Leven blijft hard nodig. Nog steeds vinden er ieder jaar ongeveer 30.000 abortussen plaats in Nederland. Dat is omgerekend zo’n 25 schoolklassen – een grote basisschool – per week.

We zijn ons ervan bewust dat achter deze cijfers vaak een moeilijke werkelijkheid schuilgaat. Bij veel vrouwen vindt een abortus plaats onder druk of dwang van een partner of de familie. Anderen zien door financiële problemen, of door een instabiele relatie, geen andere uitweg dan abortus. Weer anderen ondergaan twee, drie of meer abortussen.

En laten we ook het ongeboren kindje niet vergeten. Ieder leven verdient immers bescherming. Bij iedere zwangerschap groeit er een uniek persoon. Het geslacht, de huidskleur, de kleur van de ogen; het ligt allemaal al vanaf het prilste begin vast. Als een kindje vijf weken is, klopt het hartje al. Is het elf weken oud, dan zit alles er op en aan en hoeft het kindje alleen nog maar verder te groeien. Abortus maakt hier een einde aan.

Net zoals vorige jaren komt er dit jaar een gezamenlijke actie. Dit jaar willen we in heel Nederland een deur-aan-deur flyer verspreiden, waarin we aandacht vragen voor de grote nood van vrouwen en de bescherming die een kind verdient.

Voor het drukken en verspreiden van de flyer is veel geld nodig. Vandaar deze Sponsorloop voor het Leven. Mogen we u naast, of in plaats van, het sponsoren van de hardlopers vrag om gebed, opdat de ogen van Nederland geopend mogen worden – en om een gift over te maken via www.weekvanhetleven.nl?

Geef je op!

Vul hier uw gegevens in en klik op Verzenden, om uw school of vereniging aan te melden voor de Sponsorloop voor het Leven 2019.

Stichting Platform Zorg voor Leven
Postbus 900
3900 AX Veenendaal

T: 0318 54 30 30
KVK: 814943640
NL07 RABO 0382 2947 77
RSIN 814943640
platformzorgvoorleven@rmu.nu

Gegegevens aanmelder / Coördinator

Gegevens school / vereniging, etc.

Copyright: Sponsorloop voor het Leven | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl